Noticias

¡Inscriu-te a Tapes per Menorca!

Estimat associat,

Sabem que ha estat un any molt difícil per al sector de la restauració, i per això ens posem en contacte amb vostè per a comunicar-li la propera edició de Tapes per Menorca, que organitza AgenciaCom juntament amb Restauració Menorca i Caeb.

Tapes per Menorca celebra la ruta del 21 al 30 de maig arreu de l’illa. Una edició en la que els establiments participants oferiran al públic diferents tapes amb l’objectiu d’impulsar el sector de la restauració, que s’ha vist tant afectat per la pandèmia de la COVID-19.

A més, per primera vegada, es celebrarà el concurs de tapes dos dies abans de l’inici de la ruta. D’aquesta manera, el dimecres 19 de maig es durà a terme la competició a la Sala Multifuncional des Mercadal, que es convertirà en la seu del concurs.

Els participants competiran en dues categories, la tapa lliure y la tapa temàtica (amb producte Quely). El jurat estarà compost per xefs de reconegut prestigi que decidiran el mateix dia 19 els guanyadors de l’actual edició.

Un any més, volem tornar a viure la passió i l’art de la cuina amb vostè. No pot perdre’s la nova edició de Tapes per Menorca, així com la competició gastronòmica més apassionant de Menorca.

L’objectiu és que Tapes per Menorca no sols afavoreixi a l’afluència de públic durant els dies que té lloc la ruta, sinó que a més suposi una aposta per la professionalitat i qualitat de les tapes presentades.

La tarifa d’inscripció per a Tapes per Menorca:

  • RUTA (i/o concurs, és opcional) per socis de Restauració Menorca: 100€ + IVA
  • RUTA (i/o concurs, és opcional) per no socis de Restauració Menorca: 150€ + IVA

Recordar a tots els que voleu participar que per a la correcta inscripció és indispensable emplenar degudament el formulari d’inscripció a través de la website www.tapespermenorca.com , abans del 13 de maig a les 14.00 hores.

Esperem poder comptar amb vostè i desitgem que participi en aquesta edició que serà millor, si cap, que la de l’any anterior i garantint totes les mesures sanitàries imposades pel Govern d’Espanya a causa de la crisi generada per la COVID-19.

Així doncs, ens acomiadem de vostè donant-li la benvinguda a Tapes per Menorca. Tan sols recordar-li que tot l’equip de AgenciaCom, Restauració Menorca i Caeb estem a la seva disposició per a ajudar-lo davant qualsevol dubte.

DESCARREGA’T AQUÍ LES BASES DEL CONCURS

 

¡Inscríbete en Tapes per Menorca!

Estimado asociado,

Sabemos que ha sido un año muy difícil para el sector de la restauración, y por eso nos ponemos en contacto con usted para comunicarle la próxima edición de Tapes per Menorca, que organiza AgenciaCom junto a Restauració Menorca y Caeb.

Tapes per Menorca celebra la ruta del 21 al 30 de mayo en toda la isla. Una edición en la que los establecimientos participantes ofrecerán al público diferentes tapas con el objetivo de impulsar el sector de la restauración, que se ha visto tanto afectado por la pandemia de la COVID-19.

Además, por primera vez, se celebrará el concurso de tapas dos días antes del inicio de la ruta. De este modo, el miércoles 19 de mayo se llevará a cabo la competición en la Sala Multifuncional des Mercadal, que se convertirá en la sede del concurso.

Los participantes competirán en dos categorías, la tapa libre y la tapa temática (con producto Quely). El jurado estará compuesto por chefs de reconocido prestigio que decidirán el mismo día 19 los ganadores de la actual edición.

Un año más, queremos volver a vivir la pasión y el arte de la cocina con usted. No puede perderse la nueva edición de Tapas por Menorca, así como la competición gastronómica más apasionante de Menorca.

El objetivo es que Tapes per Menorca no solo favorezca a la afluencia de público durante los días que tiene lugar la ruta, sino que además suponga una apuesta por la profesionalidad y calidad de las tapas presentadas.

La tarifa de inscripción para Tapes per Menorca:

  • RUTA (y/o concurso, es opcional) para socios de Restauració Menorca: 100€ + IVA
  • RUTA (y/o concurso, es opcional) para no socios de Restauració Menorca: 150€ + IVA

Recordar a todos los que queráis participar que para la correcta inscripción es indispensable rellenar debidamente el formulario de inscripción a través de la website www.tapespermenorca.com , antes del 13 de mayo a las 14.00 horas.

Esperemos poder contar con usted y deseamos que participe en esta edición que será mejor, si cabe, que la del año anterior y garantizando todas las medidas sanitarias impuestas por el Gobierno de España a causa de la crisis generada por la COVID-19.

Así pues, nos despedimos de usted dándole la bienvenida a Tapes per Menorca. Tan solo recordarle que todo el equipo de AgenciaCom, Restauració Menorca y Caeb estamos a su disposición para ayudarlo ante cualquier duda.

DESCÁRGATE AQUÍ LAS BASES DEL CONCURSO

¿Te ha gustado? ¡Compártelo!

Listado de socios

Gastronomía en femenino

Cocineras, pasteleras y mujeres de la gastronomía debaten y reflexionan sobre el papel de la mujer en las cocinas y los retos a los que se enfrentan para encontrar soluciones sobre el rol del género femenino en el mundo gastronómico.

Serena Sirini

Serena
Sirini

Coordinadora
Marta Rosselló

Marta
Rosselló

Delegada